Zonweringcenter.nl | Keuze buitenzonwering
Benieuwd waar u op moet letten bij de keuze van buitenzonwering? Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet, met deze tips kunt u een stuk gerichter zoeken.
buitenzonwering
508
single,single-post,postid-508,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Waar moet ik op letten bij de keuze van buitenzonwering?

Bij het maken van een goede keuze van buitenzonwering zijn er meerdere punten waar u op moet letten. Er zijn veel verschillende soorten buitenzonwering waar u uit kunt kiezen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat u voor uzelf vaststelt wat uw budget is. Vervolgens kunt u op zoek gaan naar zonweringen die binnen uw budget passen. Daarnaast is het van belang dat u weet welke soorten buitenzonwering er bestaan en wat de belangrijkste verschillen zijn en voordelen per soort. In deze blog zullen we deze verschillen en voordelen kort bespreken.

buitenzonwering

Zonweringen binnen uw budget

Wanneer u op zoek bent naar buitenzonwering, dan wilt u uiteraard weten wat de prijzen zijn. Goede prijsinformatie hierover is zeer moeilijk te vinden. Dit komt door het feit dat zonweringverkopers niet strooien met hun prijzen en dat heeft er weer mee te maken dat buitenzonweringen vrijwel altijd worden aangepast aan de individuele wensen en behoeften van de klant. Daarom helpen wij u graag met prijsindicaties. Dit zijn ruime schattingen en kan bij eventuele uitschieters

Soorten buitenzonwering met prijsindicatie

Er zijn veel verschillende soorten buitenzonwering, deze zullen we kort doorlopen. We bespreken de volgende: knikarmschermen, markiezen, rolluiken, screens, shutters en uitvalschermen.

  • Knikarmschermen: deze schermen worden gemonteerd aan uw gevel door middel van twee armen. Deze armen kunnen vooruit knikken en op deze wijze de schermen uitrollen. Prijsindicatie: 500-1000 euro, voordelen: perfect voor het terras en doordat het scherm hoog genoeg hangt verliest u geen kostbare ruimte.
  • Markiezen: dit zijn buitenzonweringen met een ronde bolle vorm. Markiezen geven uw huis een unieke uitstraling. Prijsindicatie: 300-800. euro. Voordelen: naast zonwering geven markiezen uw huis een mooie uitstraling: de kleuren en prints kunnen perfect aansluiten op uw huis.
  • Rolluiken: dit type zonwering is zeer geschikt voor slaapkamers en heeft meerdere voordelen, onder meer bescherming tegen inbraak, isolatie en zonwering.
  • Screens: een screen is een zonwerend doek dat strak langs uw raam hangt. Screens zijn een praktische en effectieve zonwering om de temperatuur in uw woning koel te houden, zelfs bij zeer hoge temperaturen. Prijsindicatie: 100-400 euro, voordelen: u creëert met screens geen terras vol schaduw, de temperatuur in huis blijft wel koel.
  • Shutters: dit zijn luiken, meestal van hardhout of aluminium, die uw woning beschermen tegen warmte, zonlicht en inbraak. Prijsindicatie: 300-1500 euro, voordelen: een stijlvolle toevoeging aan uw woning die ook nog eens functioneel is.
  • Uitvalschermen: dit zijn schermen die een eenvoudige constructie hebben, waardoor de prijzen van uitvalschermen lager uitvallen dan andere typen buitenzonwering. Prijsindicatie: 150-750 euro, voordelen: over het algemeen voordeliger dan de andere typen zonwering en een eenvoudige constructie.
Geen reactie's

Geef een reactie