Zonweringcenter.nl | Zon- en windsensor voor uw buitenzonwering
313
single,single-post,postid-313,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Zon- en windsensor

Zon- en windsensor voor uw buitenzonwering

Veel van de hoge kwaliteit zonweringen hebben tegenwoordig een windsensor ingebouwd. De sensoren zijn ook los te koop in verschillende prijscategorieën. Maar is zo’n zon- en windsensor wel echt nodig en wat is het voordeel?

De voordelen

Een zonsensor is zeer handig om bij uw zonwering te hebben. U kunt denken ‘als ik last heb van de zon dan doe ik zelf het scherm wel naar beneden’ maar wat als u niet thuis bent? U zal denken dan heeft u ook geen last van de zon, maar uw meubels hebben dit wel! Zonnestralen zijn zeer slecht voor uw meubels, hierdoor zullen ze verbleken. Een zonsensor op uw markies, rolluik, screen of knikarmscherm kan dit voorkomen. Hiernaast zorgt een zonsensor ervoor dat als u na een zonnige dag thuiskomt, het binnen lekker koel is. Dit doordat de zonwering uit wordt gevouwen op het moment dat de zon gaat schijnen.

Windsensor

De windsensor zorgt er daarentegen voor dat uw zonwering weer tijdig wordt ingeklapt zodat de wind geen schade kan aanbrengen. Veel van de hoge kwaliteit zonwering kan windkracht 5 of hoger wel aan, maar mocht het toch harder gaan waaien dan is uw zonwering beschermd.

Een windsensor is vooral heel gemakkelijk aangezien u zelf niet heel de tijd in de gaten hoeft te houden of het te hard waait of niet. Mocht het te hard waaien? Dan hoeft u niet langs elke kamer te lopen om het knopje in te drukken zodat de zonwering omhoog gaat.

Sensor los kopen

Nog geen sensor op uw zonwering? Geen probleem deze sensoren zijn nu ook los te koop. Er zijn verschillende prijsklasse en er is verschil in een draadloze sensor die op WIFI werkt of een aansluiting met kabels. Voor elke soort zonwering is er een passende oplossing.

Geen reactie's

Geef een reactie