Zonweringcenter.nl | Dickson
480
single,single-post,postid-480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
dickson-logo

Dickson

Dickson is wereldwijd leider in technisch textiel voor bescherming en verbetering van het woonmilieu. Ze zijn nu actief op de markt van outdoor/indoor meubelstoffen, textiel voor boten en de markt van zonwering. De vijf woorden: Innovatie textiles for your world maken de motivatie van Dickson duidelijk, wereldwijd een innoverende positie innemen. Textielinnovatie is hun middel om de markten van morgen te veroveren en oplossingen te blijven vinden voor een beter woonmilieu.

De geschiedenis

Dankzij de bundeling van de Spinnerij Dickson in 1969 heeft Dickson-Constant de technische kennis. Spinnerij Dickson is sinds 1836 gevestigd in Duinkerken. De Weverij constant is sinds 1913 actief in Rijsel.

In 1998 sloot Dickson-Constant zich aan bij de Amerikaanse groep Glen Raven. Zo verzekerde Dickson zijn positie als dé kwaliteits- maatstaf voor buitentextiel.

De onderneming

De onderneming in de buurt van Rijsel produceert meer dan 25 miljoen m2 textiel. Van stijlbureau, weven, technische behandeling van de stoffen tot de showroom. De hele ketting van productie en creatie is samengevoegd. Dat maakt het mogelijk om op maat te werken voor klanten en voorschrijvers over de hele wereld.

Geen reactie's

Geef een reactie