Zonweringcenter.nl | Unilux
449
single,single-post,postid-449,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Unilux

Unilux

Unilux is opgericht in 1990 als fabrikant voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het team bestaat uit 50 werknemers. Het pand, gevestigd in Boxtel, bestaat uit maar liefst 10.000 m2. Ze beschikken over een eigen productiehal en een opslagruimte. Het assortiment van Unilux bestaat voornamelijk uit producten voor insectenwering zoals horren en zonweringsoplossingen.

De werkwijze van Unilux

Unilux werkt met een vast team van 50 medewerkers aan de ontwikkeling en realisatie van kwaliteitsproducten. Ze zoeken continu naar internationale partners die geloven in hun innovaties en producten en die ook de eindgebruiker het beste willen bieden. Ook brengen ze nieuwe innovaties onder de aandacht en promoten ze bestaande producten door internationale beurzen te bezoeken. Unilux werkt alleen met serieuze leveranciers om de kwaliteit van de producten te beschermen. In een trainingsruimte leren monteurs de kneepjes van het vak. Zo is Unilux er zeker van dat hun producten op de juiste manier gemeten en geïnstalleerd worden.

Prestaties van Unilux

In 1999 introduceert Unilux de Japanse plisséhordeur die ze geschikt gemaakt hebben voor de Nederlandse markt. In 2002 introduceren ze de inklem hor en in 2012 gaat Unilux met maar liefst 3 nieuwe producten naar dé internationale zonwering en raamdecoratie beurs. Ze richten zich nu voor het eerst op de internationale markt. Ook winnen ze in 2014 de award ‘’leverancier van het jaar’’.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie